Ooit was ook ik verdwaald

Wanneer je plannen overhoop gegooid worden

door elkaar geschud

Ooit was ik ook verdwaald.

Mijn droom, kindjes krijgen en mama worden, bleek niet voor mij weggelegd te zijn. Plots stelde ik alles in twijfel. Wie ik was, wat ik wilde, hoe het verder moest?

Ik heb altijd geleerd goed te plannen, dus mijn leven had ik ook al min of meer gepland. En die kinderen, dat was er een belangrijk onderdeel van. Als dat dan plots niet doorgaat, dan valt het kaartenhuisje in elkaar.

Zo voelde ik me ook op dat moment: door elkaar geschud.

ik herontdekte mezelf

Ergens in me vond ik toch een kracht om het heft terug in handen te nemen en hulp te zoeken. Onder begeleiding trok ik op onderzoek uit en herontdekte ik mezelf.

Ik maakte terug plannen. Ik zette verse stappen en joeg nieuwe dromen na. Het maakte me sterker. Het leerde me veel. En vooral het creëerde mijn geloof dat iedereen dit kan.

Iedereen kan wel eens op een moment botsen dat het lijkt alsof je vastzit, je het even niet meer weet of je ergens bent beland waar je niet wil zijn. Het leven loopt niet altijd zoals we wensen.

Het is mijn overtuiging dat elk van ons de kracht in zich heeft om zichzelf op zo’n moment te herontdekken zodat er nieuwe opties zichtbaar worden.

Het is mijn overtuiging dat elk van ons de kracht in zich heeft om zichzelf op zo’n moment te herontdekken zodat er nieuwe opties zichtbaar worden.

Het is mijn droom om mensen daarbij te helpen en te begeleiden

Ik ben nieuwsgierig naar mensen en hun drijfveren. Iets wat zich ook in mijn job als trainer en coach toont. Daarom heb ik me in de afgelopen jaren verdiept in NLP, Insights Discovery, talentgedreven coachen en counselling.

Vanuit mijn zorg en verantwoordelijkheid om jou, blijf ik mezelf verder ontplooien. Vanuit mijn drive om kwaliteit te leveren hou ik er van om te blijven leren.

Via de Somato Psychopedagogie vertrekt mijn aanpak meer vanuit een holistische benadering. Meer en meer betrek ik het lichaam er ook bij. 
De waarde hiervan heb ik ook eerst zelf mogen ondervinden. En die wil ik nu delen.